Tietoa minusta

Hei, olen Tarja. Koulutukseltani sairaanhoitaja AMK ja koulutettu hieroja. Minulle ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää. Olen tehnyt hoitajan töitä monipuolisesti vuosien ajan. Viime vuosina kiinnostukseni kohteena on ollut yhä enemmän hoitaa kehon kipuja ja särkyjä lääkkeettömästi, ja se kiinnostus johdatti minut opiskelemaan hierojaksi ja edelleen kouluttautumaan lisää vaihtoehtoisten hoitojen pariin.

Hoidoissani otetaan aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Hieronta voidaan tehdä puhtaasti klassisen hieronnan perusottein, keskittyen kehon ongelmakohtiin, mutta kokonaisvaltaisempi hoito antaa usein paremman lopputuloksen. Klassiseen hierontaan yhdistän mielelläni esimerkiksi imukuppihierontaa. Jotta kehosi voi mahdollisimman hyvin, niin suosittelen kokeilemaan myös kevyempiä hoitoja, jotka rentouttavat kehoa ja mieltä lempeällä tavalla.

Hoidoissani käytän puhtaita, luonnollisia tuotteita, suurelta osin käyttämäni tuotteet ovat laadukasta luomukosmetiikkaa.

Pääasiallisesti työskentelen kotonani, jossa on käytössä raikas ja rauhoittava tila. Työskentelytilani on itselle tärkeä ja pyrin siihen, että asiakas tuntee itsensä aina tervetulleeksi ja pystyy jättämään arjen kiireet taakseen astuessaan hoitohuoneeseen. Teen hoitoni aina kiireettömästi. Jos alkuhaastatteluun tai muuhun jutusteluun kuluu enemmän aikaa, niin se ei ikinä vähennä hoitosi kestoa vaan saat aina vähintään sen pituisen hoidon mihin olet aikasi varannut. Hoitohuoneeni on alakerroksessa, mutta ulko-ovelle on kaksi rappusta. Myös yrityskäynnit tai kotikäynnit ovat sovittavissa pienille ryhmille.

Koulutettuna hierojana ja sairaanhoitajana toteutan jokaisen hoidon turvallisesti ja hieronnan vasta-aiheet, sekä asiakkaan terveydentilan huomioiden. Yllättävien tilanteiden varalle on kuitenkin potilasvahinkovakuutus vakuutusyhtiö Ifissä.

Ensimmäisen kerran hoitoon tullessaan jokainen asiakas täyttää esitietolomakkeen, johon kirjataan asiakkaan perustiedot ja mahdolliset sairaudet, sekä säännöllinen lääkitys. Esitiedot kerätään ainoastaan lisäämään hoitosi turvallisuutta eikä tietojasi luovuteta kolmansille osapuolille.

Tullessasi hoitoon voit jättää autosi huolettomasti pihaan parkkiin tai pääset melko lähelle myös paikallisbussilla.

Tervetuloa Hierontahuone Pietran hoitoihin!


Koulutus

Kiviterapeutti 2021

Äänimaljahoitaja & sointukylpyohjaaja 2020

Koulutettu hieroja 2018

Hierojan erikoisammattitutkinto, urheilijan lihashuolto 2018

Intialainen päähieronta 2018

Kuivakuppauksen peruskurssi 2018

Sairaanhoitaja AMK 2010

Lähihoitaja 2005